Voorbestelling heerlijke Portugese wijn

Beste Portugese wijn liefhebber

Binnenkort gaat Enjoy your Wine de voorraad aanvullen en wijn inkopen in Portugal.

Plaats nu je voorbestelling heerlijke Portugese wijn

Over enkele weken wordt er door Enjoy your Wine wederom wijn ingekocht in Portugal. Als je nu je voorbestelling plaatst zorgen we ervoor dat de wijn zeker beschikbaar is. Een mailtje naar Enjoy your Wine met daarin de wijn en het aantal flessen is voldoende. Daarnaast wordt alle voorbestelde wijn gratis verzonden.

Mogelijk ben je tijdens de vakantie een Portugese wijn tegengekomen die erg goed is bevallen maar niet in het standaard sortiment van Enjoy your Wine zit. Als je die toch graag wilt bestellen laat het dan vooral weten. Vaak kan deze wijn geleverd worden.

Verder heeft Enjoy your Wine de Casal Garciá Rosé in het assortiment opgenomen. Deze rosé is heerlijk fris en heeft een licht feestelijk bubbeltje.

Wijn weetje

Portugal is de enige producent van "vinho verde" ter wereld. Al sinds 1908 is de regio van de vinho verde, tussen de rivieren Minho en Douro een beschermde regio. De belangrijkste gebuikte witte wijn rassen zijn: Loureiro, Alvarinho, Arinto en Trajadura. Enjoy your Wine heeft de volgende vinhos verde in het sortiment: Casal Garcia, Quinta da Aveleda, Due La Due en Alvarinho Muros de Melgaço.

© 2011 - 2024 Enjoy your Wine | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.